PUTIN RUPE TACEREA - RUSIA se ALIAZA cu ROMANIA si MOLDOVA

👉Subscribe la canalul secundar: rofilm.info/level/BYy...

✔️ Discord: invite.gg/jokerulvirtual
✔️Instagram: @jokerulvirtual1

Ultimele declaratii ale lui Vladimir Putin arata ca Rusia doreste sa isi consolideze aliantele cu Romania la Mearea Neagra. De asemenea, nici Republica Moldova nu este exclusa din ecuatie.

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
❗️ Poti deveni MEMBRU OFICIAL al canalului (beneficiind de numeroase avantaje) apasand pe butonul albastru numit ''Alatura-te'':
rofilm.info/level/5xn...
📧 Business: exodusstudio22@gmail.com
❗️ Shop: letrico.ro/youtuberi/jokerul-...

👉COLOANA SONORA ♬ ♪
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Muzica de pe canal este creata de producatorul Shuka4Beats.
rofilm.info...

✔️SURSELE ACESTUI EPISOD
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
www.digi24.ro

✔️UNDE MA GASESTI:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

✔️Pagina Facebook: JokerulVirtual

✔️ Instagram: jokerulvirt...

Comentarii 

 1. claudiu chertic

  claudiu chertic

  Acum 3 Zile

  Rusia vrea sa se "APROPIE" de România doar formal, dacă România accepta, asta ne va face dușmani SUA, și după ce se va întâmpla asta, cu siguranță și Rusia va LASĂ ROMANIA de izbeliște.........!!!!!, 🇷🇴+🇷🇺🤔🤔🤔🤔🤮🤮🤮🤮

 2. Ion Timofti

  Ion Timofti

  Acum 3 Zile

  România - forță armata ,dotări moderne şi cât mai multe M270 .

 3. terras et solem

  terras et solem

  Acum 18 Zile

  1. Rusia sa recunoască - ca a ocupat Nord - Estul României în 1940 și ca este o nedreptate istorica. 2. Rusia oficial sa recunoască - ca asa numita limba moldoveneasca este o invenție ruseasca țaristă reînviata pe timpul lui Stalin, și astfel sa înceteze Oficial, sa mai promoveze în Republica Moldova (Basarabia tăiată) prin agenții sai - teoria falsa moscovita despre 2 limbi și 2 popoare romanice separate pe teritoriul Daciei Istorice. 3. Rusia sa susțină Oficial pe scena Mondiala - Unificarea, Reîntregirea României - prin Unirea Republicii Moldova cu Patria Mama, adică cu Moldova Adevărată, Naturala din West - Romania, numita asa după Unirea din 1859 cu Valahia (Muntenia și Oltenia) , și cu retragerea necondiționată și imediata a trupelor ruse din regiunea Transnistria - a Republicii Moldova și respectiv a României. 4. Rusia sa întoarcă necondiționat și în întregime - Tezaurul Românesc, tot asa încărcat într-un singur tren, tot asa ca atunci Cel Mai Păzit din Lume cu Forțele Armate - în termen de 3 zile ( trenul Moscova Chișinău în 2 zile ajunge). 5. Rusia - sa înceteze în cărțile sale de istorie și pe hărți, sa mai scrie și desena - minciunile țariste și staliniste despre istoria romanilor - precum ca - volohii / strămoșii românilor, au venit de peste Carpați, pe paminturile Rusiei Kievene din Transnistria, Basarabia și chear din Moldova noastră de West, (Neocupata, și deci Normala , fără mutații) - peste populația veche rusa - și sau format moldovenii, astfel furinduse din paminturile Rusiei Kievene și astfel îndreptațind Imperialismul Moscovit și Ucrainean, cu pretenții teritoriale asupra întregii Moldove Istorice Medievale. Iar Dacia ei o ignora complect (ca și denumirea la automobile) , inclusiv și Dacia Romana, inclusiv și Stapinirea Romana Antica a Basarabiei pina la Valul lui Traian îndrept cu Tighina (aproximativ 1/2 din Basarabia) - toate acestea pentru a îndreptați Teoria Falsa Moscovita (susținută și de Kiev) - precum ca exista limba și popor moldovenesc, separat de cel romanesc - cu scopul de a distruge mai ușor, pe bucăți România (Dacia Istorica), inclusiv în alianță cu alți vecini hapsini și vicleni, care raspindesc și ei, la ei și în lume tot asa niște minciuni despre paminturile României, pe care doresc sa le ocupe, minciunile Moscovito/ Kievene, fiind desigur cele mai mari și mai exagerate din lume - adică despre o limba și popor Moldovenesc, separat de cel romanesc !!!

 4. ion ciobanu

  ion ciobanu

  Acum 19 Zile

  Șarpele și broasca.

 5. Marin Gavrilă

  Marin Gavrilă

  Acum 19 Zile

  7:40 daca ia Diana Sosoaca puterea . Adio U.E. adio Nato welcome Moscow

 6. Marin Gavrilă

  Marin Gavrilă

  Acum 19 Zile

  Eu sper sa dăm la pace cu ei , dar e ceva putred la mijloc.

 7. Valentin Pirlog

  Valentin Pirlog

  Acum 20 Zile

  Tot inainte ca armata rosie.

 8. Orizont Orvieto

  Orizont Orvieto

  Acum 20 Zile

  Cred ca Rusia caută alianță cu România, pentru ca Turcia incepe sa-si manifeste interesele ei imperialiste in bazinul marii negre, in caucaz prin alianță cu Azerbedjanul, dar si in Balcani prin alianță cu Bosnia. Turcia a devenit mai activa si in Siria, Cipru, Livia si un ultimul timp in Sectorul Gaza. Deaceea cred ca motivul de a încheia o alianță cu România este Turcia.

 9. Adi Pop

  Adi Pop

  Acum 21 o Zi

  Putin da vede acum e in razboi cu Ukraina ! vrea ca Romania sa o intre in razboi cu Ukraina dinspre vest :) sa i-si ia teritoriile inapoi

 10. piratulos

  piratulos

  Acum 21 o Zi

  rofilm.info/much/video/a5S2dWOJdmea1Xs

 11. GoDShift

  GoDShift

  Acum 21 o Zi

  Putin ziua 1: O să vă distrug și ocup țara și o să vă măcelăresc pe toți!!! Putin ziua 2: ce mai faceți fraților vă pup

 12. Mihai Lungu

  Mihai Lungu

  Acum 22 Zile

  Dacă era PSD la putere era puțin probabil o alianță

 13. Cavcaliuc Ion

  Cavcaliuc Ion

  Acum 22 Zile

  Romînu ca curva cînd se scoală cînd se culcă!

 14. Hawaiiii!!!!!!!!

  Hawaiiii!!!!!!!!

  Acum 22 Zile

  “Vrajeala”!

 15. Ezkar

  Ezkar

  Acum 22 Zile

  1. nu santem la picioarele nimanui. 2. Rusii au crezut ca pot mitui politicienii romani. nu leau mers.

 16. Sandru Ionut

  Sandru Ionut

  Acum 22 Zile

  Bine ar fi ca sunt 2 tari ortodoxe nu cu America

 17. G S

  G S

  Acum 23 Zile

  minciuni nerusnate! Iar tu esti un rusnac autentic (= mincinos nesimtit)

 18. Maricel Roman

  Maricel Roman

  Acum 23 Zile

  Baliverne aruncate pe piata presei crezandu-se ca se vor rupe ralatiile cu NATO si SUA ,propaganda de tip rusesc in care murdaria propie lor se doreste sa prinda .Nu se v-a intampla aceasta niciodata .Raul produs romanoiei de politicul rusesc nu se poate sterge usor si nici nu se doreste .

 19. Lugeta Lavandion

  Lugeta Lavandion

  Acum 24 Zile

  De ce draculyi l ați mai omorât pe Ceaușescu?!

 20. Lugeta Lavandion

  Lugeta Lavandion

  Acum 24 Zile

  Comuniștii sunt și cu rusii și cu europenii și cu americanii?

  • stefan

   stefan

   Acum 18 Zile

   SIGUR CA DA,CHIAR SI CU SOACRA-MEA !

 21. Lugeta Lavandion

  Lugeta Lavandion

  Acum 24 Zile

  Păi atunci, hai să ieșim de sub jugul Europei și din NATO!

 22. Adi Adrian

  Adi Adrian

  Acum 24 Zile

  Dacă o să fie președinte George Simion o sa se alieze cu rușii

 23. trufin razvan

  trufin razvan

  Acum 24 Zile

  Tarile romane adica moldova , Romania si teritoriile ocupate din serbia, ungaria, ucraina si bulgaria trebuie sa mearga cu rusii dar si cu ue si cu americanii

 24. Vasile Dan Ripan

  Vasile Dan Ripan

  Acum 24 Zile

  .. in rest apologia propovăduirilor aliniate ori .. poate aservite ale prezentatorului, este același fals limbaj din lemn , ori mai rău, poate chiar din piatră seacă..!

 25. Vasile Dan Ripan

  Vasile Dan Ripan

  Acum 24 Zile

  .. ptr. viitorul neamului nostru .. de acum și cât vom mai putea exista ca nație ... măcar prefaceți vă că l respectați, după modelul vecinilor noștri din proximitatea vestică..!

 26. Vasile Dan Ripan

  Vasile Dan Ripan

  Acum 24 Zile

  .. cu toate ca ne au sărit din teritorii istorice.. dar mai ales de cca. 50 vagoane tip C.F..R cu valori inestimabile ... rămâne un vecin teribil .. și trebuie luat in seamă chiar dacă se preface că ți întinde o mână..!

 27. Mihai Puiu

  Mihai Puiu

  Acum 24 Zile

  Germanii au relatii economice puternice cu Rushii.De asemenea Polonia si Ungaria. Romaniei in skimb ...stapinii nostrii ,UE si USA ne interzic sa avem relatii economice, culturale...etc cu Rusia,ca...deh noi ca o COLONIE a vestului burghez,n-avem acest drept. ZAAAUUU ??? ,...pai unde este suveranitatea si independenta noastra...ai...??? Dar in skimb suntem graniceri de nadejde la portile Europei.,cu alte cuvinte trebuie sa ne inarmam pina-n dinti pt a riposta cu succes in fata dusmanului (stiu ei cine-i acesta), ...kiar cu riscul de a imfometa ai kiar distruge acest popor marginalizat de Vest, e drept cu ajutorul marionetelor alogene ale Romaniei. Eu cred,ca...a sosit vremea sa traim in liniste cu vecinii nostrii,...mai ales ca...Rusia este ceea mai mare putere militara a PLANETEI. Sa nu uitam,ca...hitler ne-a impins intrun razboi NEDORIT de romani,...in bataie de joc. Ne-a costat cca un milion de tineri,ce au cazut eroic intrun razboi INUTIL.Ba mai mult ne-a facut dusman vecinul din Est.Acum tot ei ne interzic sa...refacem relatii cu acest colos militar, traind cu fake fillings, ca...putem sa-i speriem cu tancurile si avioanele noastre DEPASITE moral si fizic.E timpul sa ...iesim din slugarnicie si sa fim tratati egal de toti. Este un apel si la slugile noastre temporare de sus alese tot de noi (asa sper).

 28. Samuil Vancia

  Samuil Vancia

  Acum 24 Zile

  Sa stam la distanță de rusi . I-am avut 80 de ani prieteni . Se vazut unde am ajuns .

 29. Jenny Wakeman

  Jenny Wakeman

  Acum 25 Zile

  Putin a spus vorbele astea, sa vada daca apar ceva discutii pe la unele partide. Romania nu vrea model corupt si oligarhic al Rusiei, sa le intre bine in cap. Putin asta vr sa ne bage in mrejele corupte, nu le a ajuns ca ne au distrus industria dupa anii 90 sa ramana ei singuri cu pietele de desfacere.

 30. Lucian Lucian

  Lucian Lucian

  Acum 25 Zile

  Cred căci este o cerere oficială pentru, legalizarea spionajului.😢

 31. Andresan Andrei

  Andresan Andrei

  Acum 25 Zile

  Ce bine ar fii

 32. Free Romania!

  Free Romania!

  Acum 25 Zile

  Suntem stat care face parte din UE, NATO, prieteni cu USA, Rusia este cel mai mare dușman istoric, vorbești tâmpenii, pentru asta ai un abonat în minus, clickbait infect.

 33. pannady

  pannady

  Acum 25 Zile

  Putin: România dezbracă un pic chiloțeii și apleacă-te, promit ca nu-ți fac nimic suntem doar prieteni

 34. pannady

  pannady

  Acum 25 Zile

  Pisa-m-as pe declarațiile lui Vova Putină. Orice a declarat el vreodată însuși a încălcat: ca nu va schimba constituția sau ca nu va majora vârsta de pensionare sau ca nu va lua Crimeea... un KGBist sinistru

 35. Homo Sapiens

  Homo Sapiens

  Acum 25 Zile

  Daca romanii tin asa de mult la Moldova, de ce nu istaureaza relatii bune cu Rusia?

 36. Florin Ciprian

  Florin Ciprian

  Acum 25 Zile

  The Red Army is the stonghes

 37. aurora chabo

  aurora chabo

  Acum 25 Zile

  Eu nu cred nimic din acest material.

 38. Timisoara ™

  Timisoara ™

  Acum 25 Zile

  Vin vremuri grele la modul general... Dumnezeu să binecuvânteze România 🙏

 39. Marijana Kristian

  Marijana Kristian

  Acum 25 Zile

  Nu ar fi rau!!! PUTIN are alte priorități !!!

 40. Bogdan Cretu

  Bogdan Cretu

  Acum 25 Zile

  DEA SE CUIBARI AIN PREJMA EUROPEI

 41. Bogdan Cretu

  Bogdan Cretu

  Acum 25 Zile

  SI AICI SE VADDEDESUPTURI RUSII DEJA LE VAD CEA MAI SCURTA CALE DE SE CUIBARI O PORTA MARE PENTRU EII

 42. Șofan Dumitru

  Șofan Dumitru

  Acum 25 Zile

  bai joker, tu esti prost rau.

 43. Gabriel Levi

  Gabriel Levi

  Acum 25 Zile

  Davai Ceas, Davai Palton....

 44. Gherasim Marian

  Gherasim Marian

  Acum 25 Zile

  1 Aprilie))))

 45. Adriano Basy

  Adriano Basy

  Acum 25 Zile

  Hai sa facem diferenta intre ce a fost si ce este Rusia : Greselile facute de Rusia din timpul tarilor si pana la Putin , da sunt de condamnat . Sa nu uitam un lucru insa : Avem nevoie de politicieni care sa stie sa manipuleze relatiile romano-ruse si nu vom avea de pierdut . In primul rand , avem nevoie de politicieni si istorici care sa-i explice si sa-i demonstreze lui Putin ca pana la el , tradatorii de la Kremlin au impins Rusia in jocuri in favoarea vestului . Tot raul pe care ni la facut Rusia in ultimi 250 de ani , a fost facut la influienta vestului , un joc ascuns pe care vestul la practicat incat sa ne faca sa-i uram pe rusi si rusii pe noi . Ca Vestul sa poata controla Rusia a trebuit sa duca o politica de santaji , de a le arata rusilor ca (tacit) ii sustine daca ia teritorii de la tarile vecine . Occidentul stie ca daca Rusia se va pune rau cu vecinii ei nu trebuie sa se implice in lovituri armate directe cu rusia .

 46. Grigore vilcu

  Grigore vilcu

  Acum 25 Zile

  Atâta timp cât suntem supt ocupația rusiei cu armata teroristă 14-a,, şi a conducerii teroriste transnistrene, tezaurul nostru este în rusia, şi nu vrea să-l înapoieze, Cernăuțiul, Izmailul, provincia românească dintre Nistru şi Prut estesupt papucul rusiei şi nu în patria mama R O M Â N I A , nu poți să faci nici unfel de relații cu rusia cotropitoare.

 47. Mariana Lobontiu

  Mariana Lobontiu

  Acum 25 Zile

  😅🤣😄😃😂😂😃😄🤣😅🌠🏠🌼💥✊👀

 48. Mariana Lobontiu

  Mariana Lobontiu

  Acum 25 Zile

  ,,insurecția armată" NICIODATĂ!TODO E MENTIRA!🌠

 49. Angela Argint

  Angela Argint

  Acum 26 Zile

  Stați liniștiți cu România nu se va intampla nimic Rusia sa dat seama ca marea nu este alor

 50. Cristian Moisescu

  Cristian Moisescu

  Acum 26 Zile

  Băi, tu ești un dobitoc de elită..se vede clar că postezi dezinformare în solda plătită de ruși !🎈🎈🤔🤨

 51. Petru Condurachi

  Petru Condurachi

  Acum 26 Zile

  Romania ar trebui sa determine cu ﹰNﹰAﹰTﹰO si sa se alieze cu ﹰRusia

 52. Petru Condurachi

  Petru Condurachi

  Acum 26 Zile

  Ce bine ar fi...

 53. Alexandru99

  Alexandru99

  Acum 26 Zile

  mie miar plăcea

 54. Tanta Bostan

  Tanta Bostan

  Acum 26 Zile

  Este bine sa fim in tratative bune cu toti vecinii

 55. Constantin Gramada

  Constantin Gramada

  Acum 26 Zile

  România trebuie să aibă o relație bună chiar foarte buna cu Rusia,nu treb să facem ce fac ei ,noi treb să ne vedem de ale noastre

 56. carmen orasanu

  carmen orasanu

  Acum 26 Zile

  Si cu NATO ce facem?😂

 57. Taco Ben

  Taco Ben

  Acum 26 Zile

  rumania ciumania tigania colonia dusmania

  • stefan

   stefan

   Acum 18 Zile

   SOBOLANIA, RROMANIA !

 58. Eugenia tipa

  Eugenia tipa

  Acum 26 Zile

  Ce e scris un carte avea se va întâmpla .

 59. Ecaterina Cojocaru

  Ecaterina Cojocaru

  Acum 26 Zile

  DRAGA PUTIN ESTE O VESTE BUNA CARE MA FACE FERICITA....DOVEDESTE CA ESTE ADEVARAT PENTRU REALIZAREA PRIETENIEI PENTRU FAPTUL CA SUNTEM DE ACEIASI RELIGIE ZIC DOVEDESTE CA ESTE ADEVARAT SI SA NE RESTITUI PANA LA O RUBLA FAIMOSUL NOSTRU TEZAUR SA TE FACI CREDIBIL , EU ORICUM PLANG PENTRU MILIARDELE FURATE DE TRUMP CU AJUTORUL LUI IOHANIS CARE A DAT ACESTE MILIARDE DIN GURA COPIILOR ROMANI , PENTRU O SAPCA SI NISTE FIARE VECHI....ACUM TRUMP S-A DUS ...DE CAND SUNTEM IN UNIUNEA EUROPEANA AM AJUNS LA SAPA DE LEMN...ACUM NE DUCE CU ZAHARELUL,, IOHANIS A TRAMBITAT CA UE NE DA 80 MILIARDE , PENTRU CARE S-A FACUT O DEMONSTRATIE CA. DE ZIUA UNIRII, ACESTE 80 AU DEVENIT 30 SI SUNT PE CALE DE DISPARITIE...DECI ACUM E MOMENTUL TRIIMITE URGENT TESAURUL ROMANIEI TRIMIS LA VOI PENTRU PASTRARE CA FIIND DE ACEASI RELIGIE CRESTINA POPOR RELIGIOS CARE NU FURA DECI ASTEPTAM SA ARATI INTREGII LUMI CAT POTI FI DE CINSTIT

 60. Himi_official

  Himi_official

  Acum 26 Zile

  Nu cred ca o sa se întâmple astea vreo data ca când i sare fixul lui Putin nu mai face nimic și plus dacă o sa fie așa romani nu prea o sa se ducă in Rusia (părerea mea) ca Putin nu vrea sa se bagă in uniunea europeană apăi sa se bage cu România dar mai e un plus la asta ca dacă o sa fie un război avem și noi pe cineva in spate :))

  • stefan

   stefan

   Acum 18 Zile

   BAI HYMEN, FII MAI EXPLICIT,SA NU FII PLEZNIT !

 61. Anonymously

  Anonymously

  Acum 26 Zile

  DACA noi tradam NATO' nu e bine Russia vrea doar sa puna mana pe tara fara razboi

 62. Mihaela Petre

  Mihaela Petre

  Acum 26 Zile

  "Mă tem de greci chiar și când vin cu daruri" !

 63. Marius Eu

  Marius Eu

  Acum 26 Zile

  fugi tare :))

 64. You Go die

  You Go die

  Acum 26 Zile

  #Salut

 65. Alexandru Tudoran

  Alexandru Tudoran

  Acum 26 Zile

  Cu vecinii întotdeauna trebuie să ai relatiii bune , mai ales noi , s o lăsăm baltă cu altele ,,,,,, ne am convins si cu U E cum e ,,,,,,,,

  • stefan

   stefan

   Acum 18 Zile

   MAI BINE NE-APUCAM DE LABA !

 66. cipmars

  cipmars

  Acum 26 Zile

  Cand a tacut Putin ca sa rupa tacerea acum si de ce haliti ce spune despre Romania, cand Putin, poate chiar mai mult decat alti politicieni, minte de rupe pamantul?

 67. Tudor Turcan

  Tudor Turcan

  Acum 26 Zile

  Săi crezi pe Rușii asta însiamnă să nu te stimezi pe tine, cu Rusia trebuie de ținut numai pe linia economică, alt ceva nimic, dacă ei vor să facă niște pasuri politice, ori militare, nici într-un caz nu trebuie dat acordul, ei numai decât vor avia ceva în plan ca să înfrıngă țara noastră, pe Rusia trebuie de ținut cu cît mai departe, și vaș ruga ca România să lucreze mai ıntensiv împotriva agenților Ruși, și de alungat pe toți din România.

 68. George Andrei

  George Andrei

  Acum 26 Zile

  Mă faci să rad

 69. MYKY ELLA

  MYKY ELLA

  Acum 26 Zile

  Toți vor doar să i-a de la noi,suntem o țară mică uşor de supus.Cu Guv plin de trădători.

 70. oDaiCu Ovidiu

  oDaiCu Ovidiu

  Acum 26 Zile

  Asa o sa putem sa ne luam inapoi teritoriile de la ucrainieni

 71. catalin enache

  catalin enache

  Acum 26 Zile

  da mai astea creca vor sa se dea cu noi ca sa renuntam noi la nato sa atage americanii ori doar ca sa renuntam la nato si dupa sa ne cotropeasca iei

 72. Angy Popescu

  Angy Popescu

  Acum 26 Zile

  Jocurile sînt facute demult pentru întreaga lume. Amănuntele sînt de prisos!

 73. lupul negru

  lupul negru

  Acum 26 Zile

  Abea acum am primit notificare...

 74. Андрюша Рояль

  Андрюша Рояль

  Acum 26 Zile

  E bine.

 75. Claudiu Mitru

  Claudiu Mitru

  Acum 27 Zile

  Mi se pare corect nu are treabă România cu Rusia.

 76. Virgil Teianu

  Virgil Teianu

  Acum 27 Zile

  Stam cu curu' în multe luntrii, sa nu cumva fără voia poporului, sa ne TREZIM angrenați în ambuscada... Iarăși, DUPĂ... sa plătim 5000 de ani pagube de război... Ca am ales Tabăra greșită... Nu noi, prostimea, ci dragii Conducători puși tot de Ei...

 77. Adrian Bucurrr

  Adrian Bucurrr

  Acum 27 Zile

  serios???? ori USA ori Rusia?????

  • stefan

   stefan

   Acum 18 Zile

   .........ALBANIA !

 78. edward baiat român

  edward baiat român

  Acum 27 Zile

  claus euhanis se paca cu putin valdimir

 79. Georgina Raileanu

  Georgina Raileanu

  Acum 27 Zile

  De unde ai mai scos si minciuna asta distrusule ?

 80. ION-CLAUDIU BRINDUSESCU

  ION-CLAUDIU BRINDUSESCU

  Acum 27 Zile

  Dacă vom avea alianța cu Russia,România va avea armată puternică și forță militară.

 81. ION-CLAUDIU BRINDUSESCU

  ION-CLAUDIU BRINDUSESCU

  Acum 27 Zile

  Tratatul de aderare la Uniunea Europeană👌 este Russia-România✌,înainte era aceeași modă U.R.S.S-România😇.

 82. Alfred Tudose

  Alfred Tudose

  Acum 27 Zile

  Germania are relatii comerciale bune cu Rusia ! NATO nu este în război cu Rusia ... România ar trebui să mențină o relatie sănătoasă cu ei și asta nu va putea fi ceva rău...

 83. Andrei Avram

  Andrei Avram

  Acum 27 Zile

  Rusia vrea sa iesim din Nato si sa ne aliem cu ei pentru ca au găsit ceva resurse naturale pe teritoriul nostru mai precis in Marea Neagra dar la prima ocazie o sa ne atace

 84. Romania Insight

  Romania Insight

  Acum 27 Zile

  Romanilor, noi nu vrem sa fim curvele lui NATO și a Rusiei.

 85. Romania Insight

  Romania Insight

  Acum 27 Zile

  Sa nu se repete istoria fraților. Ultima data când eram prieteni cu Rusia ei ne-au luat Basarabia.

  • stefan

   stefan

   Acum 18 Zile

   EI SI CE ? ACUMA NE IA ARDEALU,CU UNGARIA CU TOT !

 86. Romania Insight

  Romania Insight

  Acum 27 Zile

  Ziua 1: Rusia este aliata prietena cu România Ziua 2: Rusia cere Moldova județul Vaslui și Constanța Sa nu uitam frați romani se repeta istoria!

  • Romania Insight

   Romania Insight

   Acum 23 Zile

   @Maricel Roman Comunistule

  • Maricel Roman

   Maricel Roman

   Acum 23 Zile

   Termina ba prostie nu manca k pentru prossti

  • C M

   C M

   Acum 25 Zile

   Doar tot jud Constanta3 leati daruit

 87. Constantin Pascar

  Constantin Pascar

  Acum 27 Zile

  Cea mai bună glumă pe ziua de azi 🤣🤣🤣🤣

 88. Spirea Iatan

  Spirea Iatan

  Acum 27 Zile

  Adica se aliaza lupul cu mielul ,pentru ce ?Normal sa aiba lupul ce manca.

 89. Nuta Manicuta

  Nuta Manicuta

  Acum 27 Zile

  Ruși , ne ia toată Moldova dacă m-ai credeam în iei 😔

  • Cavcaliuc Ion

   Cavcaliuc Ion

   Acum 22 Zile

   Recunoşti că Moldova nui avoastră romulei

  • Nuta Manicuta

   Nuta Manicuta

   Acum 25 Zile

   @Bica Bica știu

  • Bica Bica

   Bica Bica

   Acum 26 Zile

   Nuta întreabă-l pe George Simion ce urmărește Putin împreună cu el și masonul de Călin Georgescu care deja acest individ care a stat plecat din tsravsi cevsa vezi vine acum ca min al Ro propus de Simion și ne da debtoste pentru toți 😜🤪😝🤑👺👹👻🥶😱🙀într-un cuvantbtara e plina de trădători mafioți escroci

 90. Ion Cociu

  Ion Cociu

  Acum 27 Zile

  Nu fiti naivi, Russia iti baga cutitul in spate. Asta la ei e in sange.

  • Marin Gavrilă

   Marin Gavrilă

   Acum 4 Zile

   @Lou Tanyi in primul război mondial nu am făcut asta

  • Lou Tanyi

   Lou Tanyi

   Acum 5 Zile

   Asa cum voi vlachi ati bogat cutitul in spatele aliati lore vostri in tote razboiele

  • Marin Gavrilă

   Marin Gavrilă

   Acum 19 Zile

   Așa cum am băgat noi cuțitul la Neamț în spate :)))

  • Maricel Roman

   Maricel Roman

   Acum 23 Zile

   Taci nu tranbita prostii ,esti de rasul lumii.

 91. Alex Alexandru

  Alex Alexandru

  Acum 27 Zile

  Capcană Putin vrea doar teren unde sa lupte

 92. Luca Sîntamarian

  Luca Sîntamarian

  Acum 27 Zile

  Vaca ne aliemn o sa murim

 93. Fabian Danesti

  Fabian Danesti

  Acum 27 Zile

  Orice zi zaceai "Rusia ataca Romania" chair orice zi, Acum "Rusia prietena Romaniei"

 94. Anica Stancu

  Anica Stancu

  Acum 27 Zile

  🙋‍♀️😱💤💤💤💤🇷🇴🍃☘️🇷🇴🍃☘️🇷🇴✨✨✨✨✨🎗️🍃☘️🤔🤔🤔🤔🤔🐳🇷🇴🐳🇷🇴🐳🇷🇴🐳🇷🇴🐳🇷🇴🍃🍃🍃☘️☘️☘️🕊️

 95. Sergiu Danalache

  Sergiu Danalache

  Acum 27 Zile

  Nu stiu cat de adevarat este dar nu suna a bine dar ar fi o solutie diplomatica dar cum ? Ar trebui luat legatura cu USA si NATO ca noi sa fim o punte de pace in Europa + economic din punct de vedere strategic santem la rascrucea drumurilor intre N-S + E-V deci prin noi toata lumea poate beneficia de pace si prosperitate in toate aspectele diplomatice este o opurtunitate importanta pentru toata lumea intregul GLOB poate benificia de aceasta binecuvantare dar cu conditia sa recuperam toate tertoriule .Pacea Democratia Economia intre Popoarele Lumii sa se faca la BCURESTI toata lumea are nevoie de pace liniste prosperitate repet puntea este 🇷🇴 ROMANIA intelepciunea sa vina de la DUMNEZEU pentru toata lumea nu este de glumit cand este vorba de razboi atomic chimic distructiv care poate distruge tot Globul pamantesc este primordial vital OMENIRI sa intelegem Domnul Putin Rusia si Romania trebuie sa colaboreze la PACE si Prosperitate Democratie intre popoare intregi LUMI

  • stefan

   stefan

   Acum 18 Zile

   DALANACHE DANDANACHE,VORBESTI CUM TE CHEAMA !

 96. tenismanul tare

  tenismanul tare

  Acum 27 Zile

  Sa iesim din nato si din europa si sa intram in alianta cu rusii

  • Lucian Alexandru Selcovoi

   Lucian Alexandru Selcovoi

   Acum 26 Zile

   Va învăța română în beci la Tiraspol?

 97. ciprian claudiu

  ciprian claudiu

  Acum 27 Zile

  Lasa ca acum americanii au tancuri în Ro pe timp de pace în numele "democrației și a păcii " bineînțeles =))

 98. VETERANU

  VETERANU

  Acum 27 Zile

  Dacă ne împrietenim cu Rusia,înseamnă că n-am învățat nimic din comunism!Ne-o furat tezauru,Rep Moldova,am stat sub papucul lor și n-am evoluat deloc în plan economic!Dar problema cea mai mare,am ajuns sub papucul statelor europene și americanilor. Ne-o luat toată pădurea Austrieci,pentru a face mobila și după importam mobila lor la dublu preț!

 99. FUKU TORA

  FUKU TORA

  Acum 27 Zile

  Omu asta-i disperat!

 100. Dima Torino

  Dima Torino

  Acum 27 Zile

  Un astfel de parteneriat trebuie sa înceapă măcar cu "Scuzați-ne".

  • Dima Torino

   Dima Torino

   Acum 26 Zile

   @nimeninulavazut nevazut important ca Rusia și-a schimbat atitudinea. ...nu se deschide ciort vaizmi shto za huinea!

  • nimeninulavazut nevazut

   nimeninulavazut nevazut

   Acum 26 Zile

   rofilm.info/much/video/gJCZn4umdnSkx6E ceva care o să ți schimbe atitudinea asta de bișnițar

următor