ROMANIA la MARGINEA EUROPEI - LASERUL de la MAGURELE un ESEC COLOSAL

Alin Mihai: rofilm.info/level/eKX...


👉Subscribe la canalul secundar: rofilm.info/level/BYy...

✔️ Discord: invite.gg/jokerulvirtual
✔️Instagram: @jokerulvirtual1

Ce este pana la urma Laserul de la Magurele?

▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
❗️ Poti deveni MEMBRU OFICIAL al canalului (beneficiind de numeroase avantaje) apasand pe butonul albastru numit ''Alatura-te'':
rofilm.info/level/5xn...
📧 Business: exodusstudio22@gmail.com
❗️ Shop: letrico.ro/youtuberi/jokerul-...

👉COLOANA SONORA ♬ ♪
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
Muzica de pe canal este creata de producatorul Shuka4Beats.
rofilm.info...

✔️SURSELE ACESTUI EPISOD
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀
adevarul.ro
www.digi24.ro

✔️UNDE MA GASESTI:
▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀

✔️Pagina Facebook: JokerulVirtual

✔️ Instagram: jokerulvirt...

Comentarii 

 1. Jokerul Virtual

  Jokerul Virtual

  Acum 22 Zile

  Nu uita sa te abonezi si la canalul lui Alin Mihai: rofilm.info/level/eKXi7OzlPplqcrxKmbYbfA

  • X andrei

   X andrei

   Acum 21 o Zi

   @adrian ilie nu este un proiect românesc, este al comisiei europene....banii sunt europeni, conceptul este al unui nene francez câștigător de premiu Nobel....romania doar trebuia sa il realizeze și implementeze....(țara gazda)

  • adrian ilie

   adrian ilie

   Acum 21 o Zi

   @X andrei după câte știu eu,este un program făcut de România. Inițiativa si conceptul este pur românesc, nunumai asta,dar este pe teritoriul României. E un proiect" carul cu boi",adică... Carul și boii sunt ai noștri, iar cei din altă parte vin cu hățurile și hamul,care să il conducă 😂😂😂

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   @adrian ilie poate după ce îl plătim:))) nu este un proiect românesc...

  • adrian ilie

   adrian ilie

   Acum 22 Zile

   Nu crezi ca acest proiect se poate desfasura si fără aportul Europei,ci doar pe suportul statului român?

 2. bartolomeu2050

  bartolomeu2050

  Acum 14 Zile

  Laserul de l-a Măgurele e un mare fis. Bani aruncați pe apa simbetei.In lume sint alte state mult mai deștepte în domeniu.

 3. GamesEduard

  GamesEduard

  Acum 17 Zile

  Asa ne trebuie. Politica corupta. Conpanii corupte conduse de politicieni. Ce sa mai zic ROMANIA :( Dar oameni ce fac? Aven politicieni corupti!!! Dar oameni multi duar o zic si atat .

 4. Rol0 I

  Rol0 I

  Acum 18 Zile

  Nu da vina pe UE. Romania trebuia sa faca niste achizitii si Ro le bloca si Bruxell timp de 3 Ani trimitea scrisori in perioada Dancila Dragnea si erau ignorate scrisorile de intelegere etc

 5. Moldovioară Țărișoară Mea

  Moldovioară Țărișoară Mea

  Acum 19 Zile

  trebuie să încercăm să facem imposibilul. dacă Occidentul se va bazea pe ajutorul altcuiva, atunci cine îl va ajuta?

 6. LivArt

  LivArt

  Acum 19 Zile

  Ce ai zis până aici? 3:14

 7. LivArt

  LivArt

  Acum 19 Zile

  0:21 și....tu Cum ai făcut o ?

 8. survive the wild

  survive the wild

  Acum 19 Zile

  Contactează pe Cristian presura pentru explicații

 9. Darius

  Darius

  Acum 19 Zile

  Pârț

 10. Himi_official

  Himi_official

  Acum 20 Zile

  Ma întristat sincer treaba ca a fost exclusă☹️☹️

 11. Cristofor 1

  Cristofor 1

  Acum 20 Zile

  Ce eșec domnilor ???? Când eu spun mereu ca suntem slugile europei , propaganda mi a zis ca sunt comunist , ,,Pai dacă suntem sluga întregii lumi ??? Unde vroiați sa ajungem , , Eram sluga și cu DRAGNEA dar l au bagat la puscarie , daia l au și bagat ca era un obstacol , ,,CE angajări fictive ,??? CE Belina ???, trebuia dus la puscarie ca americanii , ambasadorii sa ia haturile total și definitiv , ,,CE sa mai avem noi ??? Laser NEMA , Ana Aslan invenții NEMA , laser militar NEMA , petrol NEMA gaze NEMA , ,,armata slugoi , NEMA , , RUSINEA LUMII , , TU CARE OI FI SA TE CREZI ROMAN , SA ACCEPTI CA TOATA ROMANIA SA FIE IN MANA STRAINILOR ESTE CEL PUTIN RUSINOS DACA NU UMILITOR IN ULTIMUL GRAD , , DACA ERA CEAUSESCU ERAM O FORTA CU LASERUL , , cu toți trădătorii și cozile de topor gen , Pecepa sau alte vietăți de acum , , Deci când ești sluga , dator vândut, nu miști, , ești mort , , Eu sper războiul Romanilor sa nu fie pierdut definitiv , ,, Este obligat sa apara ROMANI ADEVARATI care sa rupă pisica cu strainii , obraznici , este singurul obstacol în calea dezvoltării României, SINGURUL ,,,,Înainte de razboi România a trăit în EVUL MEDIU , desculti , ,ii mancau puricii si paduchii de vii , dormeau pe rogojini puse direct pe pamant ,,o omorau pe mamaliga dar l I se zicea granarul europei , ,,TARA era numai sleauri , , LE A trebuit la comuniști 10 ani sa pietruiasca drumurile cu pietriș cum știe orice roman sănătos și onest , Si plopii de pe marginea șoselelor în toata tara sunt pusi de comuniști, , Stie lucrul asta orice Roman mai în vârstă cât de nerusinat ar fi , , ,,II indobitocise cu ideea ca daca ai pamant ești om bogat , ,,Ei se omorau pentru pamant , erau bogați, , dar umblau desculti , pe rogojini , purici , păduchi, ,,Spunea generalul RADU TEODORU ( are 97 de ani trăiește ) ca în 1950 locotenent tânăr fiind la scoala militara de pilotaj facea instrucție cu soldați DESCULTI , , , MA opresc aici , , pot vorbi asa zile întregi fara sa mănânc nimic , , SUNTEM slugile întregii lumi , datori vanduti , , ca definiție, , ESTE OPINIA PERSONALA A MEA DE ROMAN GET PE GET , CU BUN SIMT SI RUSINE MULTA , ,TREZITI VA DIN BETIA TRADARII DE TARA ,RAMANEM FARA TARA , ,,

 12. NORTH W E S T

  NORTH W E S T

  Acum 21 o Zi

  DE UNDE AI AȘA INFORMAȚIE SECRETĂ ȘI MAI PUȚIN VORBEȘTE

 13. Muni_6

  Muni_6

  Acum 21 o Zi

  Bos laserul ala este pt armata pt ca odata a topit un tanc in nush cate min sau sec si ii secret

 14. Steve Urkel

  Steve Urkel

  Acum 21 o Zi

  Dacă vrei să găsești ceva împotriva lu ceva, o gasesti. Skoda a imitat și dimensiunile noii a Dacia Sandero la noua Fabia. Sunt foarte competitivi în Europa de Est cumva, din pacate. De asemenea, România ar trebui să construiască in general clădiri noi, spitale, închisori, precum și laboratoare și facilități de cercetare. Bineînțeles că România este și una dintre puținele țări care mai folosesc vechiul Mig 21 și alte lucruri de reînnoit. Desigur, acest lucru economisește și mulți bani dacă nu cumpări întotdeauna cele mai noi lucruri, dar ar trebui să dezvoltați totuș un anumit ciclu sănătos, pentru achiziții noi.

 15. Mariana Lobontiu

  Mariana Lobontiu

  Acum 21 o Zi

  30 de ani de ,,tot ei" FSN-PSD-AUR RUSOFILI KGB CRIMINALII ROMÂNIEI.

 16. MRO FLO

  MRO FLO

  Acum 21 o Zi

  Frate eu stau in magurele si din cate am inteles directorul vechi a fost dat afară pentru niste manevre a angajaților platiti de actualul director si el nu se mai implică atat de mult in acest proiect cu laserul deci astai Romania frate

 17. Mariana Lobontiu

  Mariana Lobontiu

  Acum 21 o Zi

  România furată!?🌠🌼

 18. Ioan Samson

  Ioan Samson

  Acum 22 Zile

  Nimeni nu trebuie sa ne dea noua șanse este doar proiect Romanesc, sa furat tot cu acte și se face în Italia după declarațiile Dl Hulubei

 19. Ioan Samson

  Ioan Samson

  Acum 22 Zile

  Horia Hulubei a făcut alte declarați unde ies la suprafață multe interese politice care au dus la aceasta situație Europa asta a vrut sa facă sa îngroape tot în România cu ajutorul acelor politicieni romani puși tot în funcție de asasini economici din Europa, au avut dosare secrete pe masa lăsate la dispoziție ca niște naivi de la Henry Coandă au copiat și au plecat. Construcția de 2 m grosime este în regula după standard antiradiati UE. ȘI AU BĂTUT JOC DE ROMÂNIA DE LA REVOLUȚIE ȘI ASTA AU URMĂRIT. PROIECTUL V A FI CRED SIGUR ÎN CALABRIA ITALIA PENTRU CA AM FOST PROSTI ȘI LE AM OFERIT IMFORMAȚI M AI SECRETE DECÂT SE ȘTIU. DEGEABA SUNTEM ROMANI CU ASFEL DE TRĂDĂTORI CARE VÂND TARA ÎN CONTINUARE.

  • X andrei

   X andrei

   Acum 21 o Zi

   Sfat: când ai de gând sa aberezi, intereseazate despre ce scrii....Horia Hulubei este numele institutului.....persoana este decedata de vreo 50 de ani....nu cred ca a făcut prea multe declarații cu privire la acest subiect...:)

 20. Elis Leon

  Elis Leon

  Acum 22 Zile

  Eu am auzit într-o melodie de acest laser, mai exact melodia lui Nikolas - are are zvâc.

 21. Bodale Laurentiu-Marius

  Bodale Laurentiu-Marius

  Acum 22 Zile

  Poate-i bun de ceva,imi plac gunoaiele high-tech!

 22. Ella Elena Gherasim

  Ella Elena Gherasim

  Acum 22 Zile

  Bunä diminiata Jokerul Virtual!.... Problema a fost cäci Romania este condusä de UE... In Romänia nu trebuie sä se facä nimic cä ce dicteazä UE asa se face... Chiar nu observi nimic, cä tarä noasträ este vändutä la sträini partial.. ...Nu uita.... Aceasta este Romänia normalä, iar dacä le scrii, le zici adevarul ii deranjeazä pä toti iti blocheazä pagina de Facebook, , s-au te trezesti cu un plic acasä, in care ii scrie...Dacä doresti sä nu mai auzi, sä nu mai vorbesti si sä mai scrii esti invitat la o adresä cä nu va dura mult, doar 15 minute si nu v-ei mai avea cale de intoarcere la casa ta... Asa ai de grijä ce vorbesti... Voi vä supärati multi ca nu vä räspund si vä dau numai Like, dar nu stiti motivul!...O zi bunä si numai bine!

  • pospai marian

   pospai marian

   Acum 18 Zile

   Of of .... pai pana acum nu a fost vanduta Romania sau ce? Problema sunt contractele .... alea facute de alti smecherasi de doi lei incepand cu directorul de la Magurele si guvernul Ponta.... vai vai suntem condusi de UE... da adevarat dar cand iti da bani fa in pula mea ce trebuie, nu te juca cu cei care sunt seriosi! Au aparut toti borfasii facuti mari mahari de PSD si fac tot posibilul sa ajungem la vechiul regim!

 23. Marius Popa

  Marius Popa

  Acum 22 Zile

  Comisia Europeană nu o sa accepte niciodată sa se ridice o dara mai presus decan ei.

 24. Gheorghe Matei

  Gheorghe Matei

  Acum 22 Zile

  Tu nu vezi ca tara romaneasca este condusa de presedinti straini de unde atitea bucurii

 25. Mihai Puiu

  Mihai Puiu

  Acum 22 Zile

  Mi-a placut modestia autorului acestui articol.usor de inteles,dar,...macar la comentarii as fi vrut sa aud si vocea unor specialisti romani care...lucreaza kiar la acest laser. Despre esecul acestui urias laser mai auzisem. Dupa unii kiar iatalienii nostrii macaronari,ne-au sabotat.It's right? Governul alogenilor de Romania...iohans,orban,raed arafat,rares bogden...ei ce spun???? De ce nu s-au implicat in acest uriash project?,sau ei s-au ocupat de interesul personal,...nu stiu,...dar as dori sa aud o voce competenta si sa vedem daca mai poate fi salvata aceasta lucrare ULTRAMODERNA cu mari perspective financiare si...sriintifice. Ungure orban,ce zici,...stiu ca te doare-n pix de ROMANIA,dar tu plavanule ce zici?????

 26. Veloce C U F

  Veloce C U F

  Acum 22 Zile

  Eu despre laserul de la magurele am auzit varbind in documentare americane . Actual este cel mai puternic laser din lume cu o forza de 10 petawat. 1 petawat este 1 milion de miliarde de watt . Sunt si alte tari care au laser da nu depaseste 1 petawat se vorbeste ca Corea de sud ar fi unica tara care are un laser mai puternic si masuara 4 petawat . Eu personal cred ca laserul romaesc este mult mai puternic de cat spun din faptul ca nici o tara nu isi arata arma in totalitate.

  • Veloce C U F

   Veloce C U F

   Acum 21 o Zi

   @Calin pai ii clar ca nimeni nu finantiaza un stat pt al inarma . Ce exemple mai dai si tu . Straini sunt lupi daca nu au profit nu se combineaza . Si nu o spun eu o spun bogatile unei tari adica produsul intern brut . Daca in romania nu era nimica nimeni nu se combina

  • Veloce C U F

   Veloce C U F

   Acum 21 o Zi

   @Calin ca la matematica esti varza nu sti sa faci 1+1 sau 2+2

  • Veloce C U F

   Veloce C U F

   Acum 21 o Zi

   @Calin macar limba romana o sti :)))

  • Calin

   Calin

   Acum 21 o Zi

   @Veloce C U F si...apropo....se spune “fizician” si “”cercetator stiintific””...nu cautator 😀😀😀

  • Calin

   Calin

   Acum 21 o Zi

   Nici nu este laser romanesc....romanii au participat cu fasciculul de Gama

 27. Lucian Mihăilă

  Lucian Mihăilă

  Acum 22 Zile

  Ascultați adevărul despre laserul de la Turnu M spus de cercetătorul Român care a luptat pentru reputația laserului Românesc și pentru repunerea pe picioare a institutului !

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   Realizezi ca Turnu Măgurele și Măgurele sunt doua localități diferite?:)

 28. Angy Popescu

  Angy Popescu

  Acum 22 Zile

  Ati uitat ca aici există multi trădători la vîrful țării? Comisia aia europeană au găsit pretext ca nu respectăm proiectul ca sa-l duca la ei? Pai cine a inventat lasarul, nu românii noștri? Au furat străinii și lasarul,componenta cu componenta și l-a cărat la ei. Oricum se stie ca străinii nu sînt înstare de mai nimic decît să ciordeasca,sa smechereasca,sa cucerească pe altii și apoi se dau ei inventatori. Eu i-as pune la zid pe trădători cu tot neamul lor.

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   @Veloce C U F da:) și este un nene american prin anii 60:)

  • Veloce C U F

   Veloce C U F

   Acum 22 Zile

   @X andrei pai cine la inventat ? In razboiul din 45 nu exista . Pai laserul este brevetat si pe brevet scrie annul in care a fost creat . Nu este greu de descoperit

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   :)))))) romanii au inventat laserul:))))))

  • Veloce C U F

   Veloce C U F

   Acum 22 Zile

   E fix asa hahahaha

 29. Vali Apreotesei

  Vali Apreotesei

  Acum 22 Zile

  Minți cu nerușinare ! Bolșevic ordinar !

 30. Alex S_W_A_T

  Alex S_W_A_T

  Acum 22 Zile

  Ha si io lucrez acolo ca verificatea tensiuni electrice😂

  • Viorel Constantinescu

   Viorel Constantinescu

   Acum 20 Zile

   DACA LUCRAI ACOLO NU SCRIAI io IN LOC DE EU :))

 31. Stela Surubaru

  Stela Surubaru

  Acum 22 Zile

  Păcat, mare păcat!! Cine să mai lupte pentru noi??

  • Claudiu Beligan

   Claudiu Beligan

   Acum 16 Zile

   Noi la vot, dar data viitoare. Nu?🙂

  • Moldovioară Țărișoară Mea

   Moldovioară Țărișoară Mea

   Acum 19 Zile

   NOI !

 32. constructii si finisaje

  constructii si finisaje

  Acum 22 Zile

  daca tot a venit vorba de acest laser, aici pot fi doua ipoteze: 1 romania devenea din nou o mare putere {si au marginalizat romania de teama asta} 2 romania nu trebuie sa arate ce armament are si s-a creat aceasta diversiune. {romania nu arata ce armament are decat daca este nevoita.} la fabrica IMGB era o sectie numita SECTIA NUCLEARA, iar acolo s-a lucrat pana acum doi ani cel putin.

  • Calin

   Calin

   Acum 21 o Zi

   @X andrei EXACT

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   Laserul de la Măgurele nu este o arma!!! Și nici nu aparține României....nu am plătit pt el...este doar un instrument științific

  • Veloce C U F

   Veloce C U F

   Acum 22 Zile

   Si toti acum stau atenti ca lucruri de Genu sa nu se mai repete .

  • Veloce C U F

   Veloce C U F

   Acum 22 Zile

   Pe noi ne uraste strani pentru ca ceausescu ia umilit pe toti conducatori lor si pe conducatori pamantului (oameni) atunci in 86 cand a anuntat ca romania nu mai are nici o datorie . Chestia asta a ramas si va ramane in istoria si toti se razbuna pe noi.

 33. Denis Giurgiu

  Denis Giurgiu

  Acum 22 Zile

  Acel laser știu că mai funcționează și poate topi orice

 34. Castrejon Zuniga

  Castrejon Zuniga

  Acum 22 Zile

  Faceti un aparat de anihilare a prostiei si a lacomiei. Daca prostia ar durea ,marea majoritate ar fi urlat de durere.

  • Ionescu Mircea

   Ionescu Mircea

   Acum 21 o Zi

   Da , prostia la rang de cinste !

 35. XtrimRo

  XtrimRo

  Acum 22 Zile

  Super tare episodul!

 36. Lucian D

  Lucian D

  Acum 22 Zile

  Chiar că tipic Românește, eșecul asta îmi aduce aminte de " noi am vrut sa facem autostradă da am dat de lilieci protejați și nu mai se poate face nimic",, asta după studii de preferabilității și fezabilități făcute de guvernarea PSD.

  • Ionescu Mircea

   Ionescu Mircea

   Acum 21 o Zi

   Studiul de fezabilitate =sursa de furat bani !

  • Ioan Samson

   Ioan Samson

   Acum 22 Zile

   Sa u înghițit bani și când iești la putere și corupt și poporul este îndobitocit sa nu i se dea socoteala ca in afara e normal sa visezi ca PSD ist, PNL ist... etc lilieci și pe timp de ziua când se construiește un fleac de autostrada într-o tara corupta.

 37. teodor sîrghie

  teodor sîrghie

  Acum 22 Zile

  Ești youtuberul meu preferat!

 38. Iulian Hristache

  Iulian Hristache

  Acum 22 Zile

  Ne meritam soarta . Suntem un popor destept dar UE nu ne vor la masa cu ei . Suntem langa Rusi de asta ne tine . Suntem prosti ca ne cerem voie sa facem ceva la noi in tara . De ce toti strainii la ei fac ce vor iar noi la noi nu ? Cea mai prosta combinatie cu unuinea europeana din punctul meu de vedere . Ar trebui sa punem piciorul in prag si sa le dam peste nas strainilor si sa facem ceea ce vrem noi fara sa le mai zicem . Sa aibe parte de surprize surprize ...

 39. Ionuț Gabriel

  Ionuț Gabriel

  Acum 22 Zile

  E ca si cum ar veni vecinul si te-ar da afara din propria ta casa, cam asa pare si cu proiectul asta, lasa ca vin strainii sa si asume meritul pentru munca fizicienilor romani.

  • Ionuț Gabriel

   Ionuț Gabriel

   Acum 21 o Zi

   @X andrei Defapt cred ca ai dreptate, comparatia ta se potriveste mai bine.

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   Corect ar fi sa zici: Vecinul ți-a dat bani, proiect și echipamente, tu ai venit doar cu terenul...și nu ai fost in stare sa finalizezi proiectul:) apoi Vecinul s-a plictisit de indolenta ta și nu mai vrea sa te ajute....

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   :)))) cum ai ajuns la concluzia asta?:))

 40. Vali Din

  Vali Din

  Acum 22 Zile

  Nici eu nu știu cu acest laser știu că un mare român la inventat daca nu greșesc dar brevetul cu alt nume de țară

  • Calin

   Calin

   Acum 21 o Zi

   Ce au inventat ma romanii??...apa calda?? 😀😀😘

 41. Seby Infinite18

  Seby Infinite18

  Acum 22 Zile

  Păi, noi mai avem cel mai bun laser din lume? Sau suntem slabi?

  • Calin

   Calin

   Acum 21 o Zi

   Nici nu am avut vreodata.....basme

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   Dar dc crezi ca ar aparține României?:))) l-a plătit romania?:)

  • Dumitru

   Dumitru

   Acum 22 Zile

   Este pe primul loc încă România cu cel mai bun laser din lume

 42. Mina Maresanu

  Mina Maresanu

  Acum 22 Zile

  Era si logic , tot ce începe în România se duce dracu , sa fiti siguri de asta ...

 43. Mihai Tarnaruțchi

  Mihai Tarnaruțchi

  Acum 22 Zile

  👍.

 44. Silviu Lovin

  Silviu Lovin

  Acum 22 Zile

  Parlamentarii 😄🖕🖕🖕🖕🖕😠😠😠😡😡🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🥵🤬🤬🤬🤬🤬🤬🖕🖕🖕🖕

  • CR¡STY YOlo个

   CR¡STY YOlo个

   Acum 22 Zile

   Adv

  • romanian countryball

   romanian countryball

   Acum 22 Zile

   Adevărat 👍👍

 45. Mitză Bruce Lee

  Mitză Bruce Lee

  Acum 22 Zile

  Acel laser are potentialul de a fi folosit ca o armă ? Poate produce temperaturi foarte ridicate pe distante mari ? Intreb doar din pura curiozitate.

  • Veloce C U F

   Veloce C U F

   Acum 22 Zile

   @X andrei O.k

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   @Veloce C U F nup....este absolut imposibil:)

  • Veloce C U F

   Veloce C U F

   Acum 22 Zile

   @X andrei nu este o arma actual dar poate fi transformat intro arma oricand.

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   Nu este o arma!!! Nu poate fi utilizat ca și arma! Este doar un instrument științific!:)

  • Mitză Bruce Lee

   Mitză Bruce Lee

   Acum 22 Zile

   @Bogdan 9796 va multumesc !

 46. Robert Iosif

  Robert Iosif

  Acum 22 Zile

  Dacă ar mai fi existat institutul de la Măgurele împreună cu laserul cred că nu își avea rostul să investească statul în facilitatea asta pentru că nu am fi avut și nici nu avem oameni care să poată face asta.

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   @Robert Iosif in proiect? In clădiri și echipamente?

  • Robert Iosif

   Robert Iosif

   Acum 22 Zile

   @X andrei Mă refer la răspunsul pe care mi l-ai dat.

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   @Robert Iosif nu înțeleg la ce te referi....

  • Robert Iosif

   Robert Iosif

   Acum 22 Zile

   @X andrei Unde sunt banii investiți?

  • X andrei

   X andrei

   Acum 22 Zile

   Pai nu a investit statul:))) nu este făcut din banii sau proiectul României....

 47. Vlad Măria Ta

  Vlad Măria Ta

  Acum 22 Zile

  Nu am auzit de acest laser 🤔 merci de material .

 48. Dragoș Ioniță

  Dragoș Ioniță

  Acum 22 Zile

  Acum ce am văzut la știri despre chestia asta. Încă odată am demonstrat incompetența psd-istilor

  • Dragoș Ioniță

   Dragoș Ioniță

   Acum 22 Zile

   @Mihai Sima incompetența vizavi de acest proiect s-a produs in timpul guvernului Dancila. Vorbim strict de laser aici

  • Mihai Sima

   Mihai Sima

   Acum 22 Zile

   Și restul

 49. Sony yz

  Sony yz

  Acum 22 Zile

  Despre arma laser a lui ceausescu care a topit tancuri faci?

  • Verit E

   Verit E

   Acum 21 o Zi

   @Mitză Bruce Lee anti Hypersonic care au viteze mari , un alt nivel, dar si din spatiu se vrea...

  • Mitză Bruce Lee

   Mitză Bruce Lee

   Acum 22 Zile

   @Verit E anti racheta si anti drona

  • Veloce C U F

   Veloce C U F

   Acum 22 Zile

   @Mitză Bruce Lee iti mai lipsesc trei de 000 langa cifra pe care ai puso tu . Eu cred ca sa topesti tancuri nu este greu avand in vedere ca toate uzinele care topeste fierul au cuptoare care sunt incalzite electric si toate uzinele au laser plasma care taie placile de Otel gros 5 . 10 cm si astea sunt jucari comparand cu laserul de 10 petawat

  • Verit E

   Verit E

   Acum 22 Zile

   Americanii deja instaleaza echipamente laser militar pe aircraft carrier nucleare,

  • Mitză Bruce Lee

   Mitză Bruce Lee

   Acum 22 Zile

   @Mircea Pavel Tot nu este suficient ...

 50. Adrian J

  Adrian J

  Acum 22 Zile

  TIPIC ROMANESC 👎👎👎🤮🤮

  • Darius Bularca

   Darius Bularca

   Acum 22 Zile

   Dacă ne bazăm pe vrăjmașii din Europa nu facem nimic!

  • Darius Bularca

   Darius Bularca

   Acum 22 Zile

   Eu aș continua proiectul și fără Europa!

următor